torsdag 14 januari 2010

MAMMA BLOGGAR

På lördag eller söndag skriver jag mitt sista inlägg här, jag har dragit ut på det av någon anledning men nu är det dags. Så länge tänkte jag uppdatera er om att hårförlängningen åkte ur för någon vecka sedan och jag trivs mycket bättre med mitt egna hår. Men det var kul att testa, nu vet jag att det inte är något jag ska satsa på igen. Bilderna är tagna nu ikväll innan jag gick ut och åt middag ihop med tjejerna på jobbet.



4 kommentarer:

  1. Du ser ju fin ut ändå, utan löshåret! Har varit nyfiken på att testa själv, men mitt hår är redan lättrasslat till 1000 så ja gert inte ens ett försök =)

    Tänkte bara tacka för en bra o läsvärd blogg, har ju som sagt följt er länge! Från inlägget då Alex ännu var i magen=) Så tack för allt roligt du, ni delgett oss, synd att du slutar blogga men förstår att det kanske är jobbigt o dela med sig av sitt liv liksom! Lycka till i fortsättningen o om du ångrar dej hehe
    Kram från Johanna (oEbba 19månader)

    SvaraRadera
  2. Johanna: Tack så mycket för din fina kommentar! =)

    SvaraRadera
  3. Läst din blogg en lång tid, tror jag hittade den på familjeliv när du väntade din son... Tråkigt att du ska sluta men lycka till i livet ;)

    SvaraRadera
  4. synd! bra inspirerande blogg med många bra tips om allt möjligt tycker jag :) har som säkert många andra följt dig ett bra tag. jättetråkigt men fortsatt lycka till, till dig å din familj! kram

    SvaraRadera